Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Μάχες μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ στη Χαλκιδική!


Οι μπράβοι του Μπόμπολα (ΜΑΤ) πυροβόλησαν με πλαστικές σφαίρες τους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί για να διαδηλώσουν ενάντια στο ξεπούλημα του δάσους στις Σκουριές της Χαλκιδικής που τους ανήκει.
Εκτόξευσαν δε και δακρυγόνα που όλοι ξέρουμε πόσο βλαβερά είναι για την υγεία καθώς προκαλούν καρκίνο. Αναρωτιέμαι ως πότε η αστυνομία και τα σώματα ασφαλείας θα λειτουργούν ως οι πουτάνες του συστήματος και της οικονομικής ελίτ, μέχρι που θα φτάσει η κυβερνητική βία, ως πότε θα δεχόμαστε το ξεπούλημα της περιουσίας της χώρας και του ορυκτού της πλούτου στον κάθε Μπόμπολα και στην κάθε El Dorado (η ξένη εταιρεία η οποία σκοπεύει να καπιλευτεί τα κοιτάσματα χρυσού της περιοχής που ανήκουν σε μένα, σε σένα, σ' εμάς όλους) και εν τέλει ως πότε θα κοιμόμαστε ύπνο βαθύ όσο άλλοι αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς κατά παράβασιν κάθε νόμου και δικαίου, κάθε θεσμού της δημοκρατίας.

Δείτε περισσότερα εδώ:
http://www.alterthess.gr/content/sygkentrosi-stis-skoyries-gia-tin-yperaspisi-toy-dasoys-apo-toys-xrysothires-synexis-enimero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου